Palvelut

GlamArt Boutique

Kulmat ja Ripset

Erikoisuutemme ovat ripsien pidennykset, ripsien kestotaivutukset, sekä ripsien -ja kulmien kestovärjäykset

Sokerointi

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja hygieeninen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihoa tehden siitä silkinpehmeän.

Kynsipalvelut

Meiltä saat myös monipuoliset kynsipalvelut manikyyreistä rakennekynsiin

Kuumakivihieronta

Vapauttaessaan lämpöä, hoitavat kivet vaikuttavat koko kehoon rentouttaen, puhdistaen ja antaen energiaa.

Kulmat ja ripset

Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutus eroaa perinteisestä ripsipermanentista niin, että se taivuttaa ripset tyvestä alkaen ylöspäin avaten katsetta. Sopii hyvin silloin, kun haluat mahdollisimman upean ilmeen ripsillesi, kuitenkin yhä luonnollisella lopputuloksella. Kestotaivutus sopii myös silloin, jos ripsipidennyksiä ei voi tai halua käyttää. Taivutus kestää ripsissä noin 6-8 viikkoa, riippuen ripsien uusiutumisnopeudesta. Palvelu sisältää kestovärjäystä.

Kestotaivitusta ei voi tehdä jos sinulla on silmätulehdus, alle kuukausi sitten otettu silmän alueen kestopigmentointi, olet raskaana tai imetät, sinulla on syöpä tai olet ollut leikkauksessa, käytät antibiootteja tai olet allerginen käytettäville aineille. Ennen palveluun tulemista poista piilolinssit.

Kulmien laminointi

Brow Lift eli kulmien laminointi on palvelu, jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut. Suosittelemme Brow Liftiä erityisesti silloin, kun kaipaat kulmiisi lisää näyttävyyttä, haluat kauniin linjakkaat kulmat tai mahdollisimman runsaat kulmakarvat luonnollisesti, ilman esimerkiksi pigmentointipalveluita. Laminointi ei kulu pois, vaan se kasvaa sitä mukaan ulos, kun omat kulmakarvat vaihtuvat. Muutamien viikkojen jälkeen osa karvoista on jo vaihtunut, ja osa on vielä käsiteltyä karvaa. Kestovärin kesto on yksilöllistä, väri kestää karvassa yleensä 1-4 viikkoa, jonka jälkeen se olisi hyvä uusia, mikäli haluat ylläpitää lopputulosta. Laminointi uusitaan tyypillisesti 8-12 viikon välein, riippuen omien kulmien kasvusyklistä. Palvelumme sisältää kulmien kestovärjäyksen ja muotoilun.

Laminointia ei voi tehdä jos sinulla on alopecia, olet allerginen käytettäville aineille, olet raskaana tai imetät, sinulla on silmätulehdus tai syöpä.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Kestovärjäys on helppo tapa pitää yllä huoliteltua, mutta luonnollista lookia. Kestovärillä voidaan värjätä ripset, kulmat tai molemmat samalla kertaa. Kulmien värjäyksellä ja muotoilulla saat ryhdikkyyttä sekä kehykset kasvoille. Kauniisti muotoillut ja värjätyt kulmat tuovat uutta ilmettä ja piristystä kasvoille. Ripsien värjäys taas antaa upeaa syvyyttä katseelle. Kestovärjäys helpottaa arkea ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta.

Klassinen ripsienpidennys

Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja eli jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu. Myös klassisilla ripsipidennyksillä voidaan tehdä erilaisia tyylejä.

Suosittelemme klassisia ripsipidennyksiä, mikäli kaipaat eroteltua tai ripsivärimäistä lopputulosta. Klassisilla ripsillä saadaan ripsiin lisää pituutta, mutta mikäli toiveissasi olisi saada ripsiin lisää tuuheutta, suosittelemme tähän volyymiripsiä.

Hybriidiripset

Hybridiripsiksi kutsutaan volyymiripsien sekä klassisten ripsien yhdistelmää. Hybridiripsissä ripset tehdään tyypillisesti suurimmaksi osaksi volyymiviuhkoilla, joiden lisäksi ripsiin laitetaan muutamia yksittäisiä klassisia ripsipidennyksiä, tuomaan ripsiin rikkonaisuutta ja tähtimäisyyttä. 

Volyymiripset

Volyymiripsissä käytetään menetelmää, jossa yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Menetelmä ei kuitenkaan rasita omia ripsiä enempää kuin klassiset ripsipidennykset, sillä volyymiripsikuidut ovat ohuempia kuin klassiset ripsikuidut. Volyymiripsikuituja liimataan yhteen viuhkaan 2-6 kappaletta, riippuen toteutettavasta lopputuloksesta ja asiakkaan ripsistä.

Ultraääni kasvohoito

Ultraääni kasvohoito on tehokas ihon syväpuhdistus, joka poistaa kuollutta ihosolukkoa, talia ja mustapäitä. Juonteet, arpikudos ja ilmerypyt pehmenee ja silottuvat. Auttaa myös vähentämään pigmenttiläiskiä ja kirkastamaan ihoa. Vilkastuttaa ihokudoksen aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Iholle imeytetään tehokas seerumi ultraäänikuorinnan lisäksi. Parhaat tulokset saadaan sarjahoitoina, esim. 4-6 hoitokertaa kerran viikossa. Ultraääni kasvohoito sisältää: alkupuhdistus, kuorinta ultraäänellä, naamio, loppuvoide

Kontraindikaatiot: migreeni, pahanlaatuiset ihonmuutokset, infektiot tai tulehdukset, haava hoidettavalla alueella, antibioottikuuri akneen tai Roaccutan kuuri, syöpä, sydämentahdistin, raskaus, kauneusleikkaus(karenssiaika) tai täyteaineet(asiasta kannattaa konsultoida lääkärillä)

Timanttihionta

Hoito sopii paksulle, pigmenttiläskäiselle, arpiselle ja karhealle iholle. Madaltaa juonteita, parantaa ihon väriä sekä pienentää ihohuokosia. Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Parhaat tulokset saadaan sarjahoitoina, esim. 4-6 hoitokertaa kerran viikossa. Timanttihionta sisältää: alkupuhdistus, timanttihionta, seerumi, naamio, loppuvoide

Kontraindikaatiot: erittäin ohut ja herkkä iho, pahanlaatuiset ihonmuutokset, psoriaasi, herpes, syöpä

Sokerointi

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja hygieeninen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihoa tehden siitä silkinpehmeän. Sokeroimalla voidaan poistaa ihokarvoja lähes kaikilta alueilta ja kaikenlaisilta ihoilta. Sokerointi onkin paljon muutakin kuin karvanpoisto. Sokerointi poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja ihosta tulee kirkkaamman ja terveemmän näköinen. Sokeroinnin jälkeen kosteusvoiteet imeytyvät paremmin ja niitä on miellyttävä levittää pehmeälle, karvattomalle iholle. Kun tulet ensimmäistä kertaa sokerointiin, karvan olisi hyvä olla 0,5-1cm pitkä, jotta se irtoaa helposti. Sheivauksesta tulisi olla 14 päivää ennen sokerointiin tuloa.

Kynsipalvelut & Kuumakivihieronta

Kynsipalvelut

Tarjoamme laajan valikoiman erillaisia kynsipalveluita. Valikoimassamme on useita erillaisia palveluita, kuten perusmanikyyri, geelilakkaus, kynsien huolto, sekä kaikki rakennekynsiin liittyvät palvelut

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on rentouttava ja stressiä vähentävä hieronta, jonka keskiössä ovatkehon päälle laitettavat lämpimät kivet. Kuumakivihieronta voidaan yhdistää, myös klassiseen hierontaan. Kuumakivihieronta vähentää myös ahdistusta, sekä parantaa unen laatua. Kuumakivihieronta on erillainen ja miellyttävä vaihtoehto klassiselle hieronnalle.

Varaa aika heti!

Yhteystiedot

Kauneushoitolamme GlamArt Boutique sijaitsee Seinäjoen keskustassa. Tutustu laajaan valikoimaamme ja varaa aikasi suoraan nettisivuiltamme!

Osoite

Keskuskatu 11, 60100 Seinäjoki, Suomi

Aukioloajat

Ma-Pe: 9.00-18.00
La: 9.00-15.00
Su: Suljettu

Ota Yhteyttä

Puhelin: 041 312 3447
Email: anita@glamartboutique.fi