Henkilöstö

Anita

Moi, olen Anita. Olen kotoisin Unkarista, Budapestista. Olen muuttanut Suomeen vuonna 2013. Olen työskennellyt lastenhoitajana vuonna 2014 alkaen ja samalla olen kouluttautunut ripsiteknikkoksi alkuvuodesta 2021.

Oma kauneushoitolani GlamArt Boutique on avannut ovensa 14.10.2022 Seinäjoella. Minun palveluihin kuuluu ripsienpidennykset, ripsien kestotaivutus, kulmien laminointi ja sokerointi.

Oma hoitola oli suuri unelmani ja en voi olla iloisempi kuinka hienosti se oli lähtenyt käyntiin. Oli kunnia saada vanhoja asiakkaita tänne Seinäjoelle ja tutustua moneen uuteen asiakkaan näiden vuosien aikana.

Toivottavasti nähdään vielä moneen kertaan!

OONA

Moikka, mun nimi on Oona. Olen 25-vuotias sertifioitu kynsiteknikko sekä kosmetologiopiskelija.

Rakastan uuden oppimista ja haluan jatkuvasti kehittää itseäni, jotta voin käyttää oppimaani tietoa ja taitojani työssä.

Luonteeltani olen supersosiaalinen, luova, iloinen ja avoin. Rakastan asiakaspalvelua ja haluan aina saavuttaa parhaan mahdollisen lopputuloksen, jotta sinä asiakkaana lähdet luotani tyytyväisenä.

Palveluihini kuuluu kynsi- ja jalkahoitopalvelut.                                     

OLIVIA

Olen Olivia ja olen toiminut SKY-kosmetologina vuodesta 2019.

Minulla on perhe johon kuuluu mies ja 20v. poika.

Monien muiden kosmetologin palveluiden lisäksi teen myös mikroneulaus hoitoja, kemiallisia kuorintoja, Fibroplast Plasma Pen hoitoja, ripsienpidennyksiä, ripsien- ja kulmien kestotaivutuksia.

Olen avoin ja iloinen, parasta työssäni on hyvän mielen tuottaminen asiakkaille ja asiakkaiden tyytyväisyys on parasta palautetta minulle.

Tervetuloa hoitoihin!

SANNA

Hei, olen Sanna, kotoisin Seinäjoelta.

Aloitin kynsiteknikon koulutuksen syyskuussa 2023 Riihimäellä The AN-Academyssa ja valmistun kesällä 2024.

Palveluihini kuuluu geelilakkaukset, oman kynnen vahvistus geelillä sekä rakennekynnet. Materiaaleina käytän laadukkaita Mosaicin tuotteita.

Ihmisenä olen helposti lähestyttävä, avoin ja rempseä. Työssäni olen tarkka ja rauhallinen. Haluan tarjota asiakkaille rentouttavan hetken kauniiden kynsien parissa. Minulle asiakkaan huomioon ottaminen ja kuunteleminen on ykkösprioriteetti.

Tule sinäkin nauttimaan ja tehdään sulle kauniit kynnet!

Varaa aika heti!

Yhteystiedot

Kauneushoitolamme GlamArt Boutique sijaitsee Seinäjoen keskustassa. Tutustu laajaan valikoimaamme ja varaa aikasi suoraan nettisivuiltamme!

Osoite

Keskuskatu 11, 60100 Seinäjoki, Suomi

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan

Ota Yhteyttä

Puhelin: 041 312 34473
Email: anita@glamartboutique.fi